Çocuklu Hayat

Çocuklu Hayat

13 Mart 2017 Pazartesi

2. Yıl Dönümü Çekiliş Sonucu


Yaklaşık üç hafta önce bloğumun 2. yıl dönümü için bir çekiliş başlatmıştım ve son katılım tarihi de dündü. Geçen yıl olduğum kadar son dönemlerde aktif olamayınca katılım da çok fazla olmadı. Benim için önemli olan katılımın fazla olması değildi tabi. Mühim olan 3 olsun 5 olsun kaç kişi olursa arasından şansı bol olanı belirlemek ve hediyeleri sahibine ulaştırmak. 

Çekilisyap sitesinden gerçekleştirdiğim sonuca göre kazanan şanslı talihli hepimizin yakından tanıdığı sevgili DEEPTONE oldu....Çok tebrik ederim Deepcim ♥ Kitapları iyi günlerde okuman dileğimle... 

Sevgili deep iletişim adresini 1 hafta içerisinde bana ulaştırırsan, hediyeler sana doğru yola çıkacak. Olur da bir aksilik olursa sevgili deeptone bana ulaşamazsa, yedek talihli olarak çıkan sevgili Gamze Esra Ersöz'den iletişim adresi isteyeceğim. 

Katılan herkese teşekkür ederim. 
HOŞÇAKALIN...

11 yorum:

  1. Daha nice iki yıllara diyelim.:) Hediye sahibini de tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. Oyy şansli deep :) ee biz biz bizzz bakicazmi böyle ce :) güle güle bilgilen arkadasm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesef geriye kalanlar bakıp kalacak :) keşke teselli armağanlarımız da olabilseydi :(

      Sil
  3. heey baksanaaa yaaa, çok teşekkür ederim amaaa ben çekilişlere hiç katılmıyom ki yaa, yani duyuruyom destekliyom ama şimdiye dek hiç katılmadııım iştee, yanii özür dilerim baak ne dicem tamam sen gamzeye gönder ay onu da çok severim zateen, bak olmazsa yani o alamazsa ya yeniden yap ya da bana söyle katılanları ben seçeyim bir arkadaşımızı ona gönder. ay özür dilerim, demek ki sana sölememişim çekilişlere hiç katılmadığımııı yaa. bi dee, instada izliyom foto ve hikayelerini, çok tatlıı ev halleriniz yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy deepcim ben onu tamamen unutmuşum neyse mühim değil canım benim zaten yedek talihli var. Gamze'ninmiş kısmet. Gamze'nin iletişim adresine ulaşır ulaşmaz hediyeler ona doğru yola çıkacak o zaman :)
      İnstagrama evet vakit buldukça eğlenceli anlarımızı koyuyorum, insan dostlarıyla daha yakın hissediyor kendisini hikayeleri izleyince aile gibi oluyoruz sanki değil mi? Bende seviyorum dostlarımı takip ediyorum. Sevgiler deepcim ♥ ♥ ♥

      Sil
  4. Aaaa çok şaşırdım ve mutlu oldum. Çok teşekkür ederim. Adresimi instagramdan ulaştıracam.Nice yıllar diliyorum, bol bol yazın bol bol okuyalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar tebrik ederim güzel günlerde oku Gamzecim ♥
      İletişim adresini bekliyorum...
      Sevgiyle kal ♥ ♥ ♥

      Sil
  5. Bloğunda nice mutlu yılların olsun sevdiğimiz bloger deep i kutlarım

    YanıtlaSil
  6. Tebrik ederim Deep ve Gamze'yi ;))) Gamzecim hayırlı olsun! Güzel günlerde kullan!
    Çekiliş sahibine de teşekkürler ;) Darısı diğer güzel yıllara inşallah ❤

    YanıtlaSil

Okuduysanız ve yorum bırakırsanız sevinirim :)