Çocuklu Hayat

Çocuklu Hayat

21 Nisan 2015 Salı

BLOĞUM HASTALANDI



Geçen hafta bloğumla ilgili bazı düzenleme, geliştirme, yenileme gibi çabalarım vardı. Çeşitli bloglardan Blog Hocam ve Blog Okulu  başta olmak üzere yardım alarak iyi bir bloger olma yolunda ilerlemeye çalışıyorum. Neyse dedim google plusdan eksik kalmayayım ona da üye olayım aslında uzun zamandır aklımdaydı da sevgili Kreatif Başkan tekrardan aklıma soktu. Ordan burdan derken bir kaç hesap oluşturdum yok o olmadı bu bu olmadı derken 3 hesap açmış bulundum. Tabi araya işler giriyor, evden aranıyorum Görkem beyler okuldan gelmiş evde sıkılmış yok nasıl bir oyun kursaymış diye benden fikir almak için arıyor ona fikir ver, kendi işlerini yap derken benim google plus hesabı oldu arapsaçı amaaaann neyse dedim ben bu hesapları sileyim daha halim selim bir günümde uğraşayım dedim. O gün bütün oluşturduğum hesaplarımı sildim. Hesapları silerken bi ara gözüm bazı fotoğraflara takıldı amaaann bunlar burda niye duracak (google plus hesabımdaki fotoğraflar zannediyorum tabi ben onları) o fotoğrafları da sildim. Zaten bu işlemleri akşam üzeri dar bir vakitte yapıyorum kafa beyin kalmamış. Sildim eve gittim. Ertesi sabah işe geldim. Bakayım şu blogcağızıma bi dedim büyük hevesle ne var ne yok yeni takipçim var mı yeni yorumlarım var mı aman da aman derken...? Amaniiiin!!! Bir de ne göreyim bloğumdaki fotoğraflar görünmüyor. O tarayıcıdan gir bu tarayıcıdan gir yok. Eşimi aradım benim bloğa bi bak diye yok o da göremiyor. Arkadaşımı aradım bi de sen bak. Yok yok onda da yok. 

O kadar çok üzüldüm ki anlatamam. Dışarıdan nasıl görünüyor bilemiyorum ama emek veriyoruz, zaman ayırıyoruz, araştırıyoruz vb... Yüce Google'a  soruyorum yok. Benzer konular var ama benim sorunumla örtüşmüyor. Blog yardım sitelerine baktım yok. Durum böyleyken ne bloğa giresim ne diğer takip ettiğim bloglara bakasım geldi. Takıntılı kadınım vesselam kafaya bişeyi koymaya göreyim illa sonuna kadar gidecem. En nihayetinde bir forum sitesinde benim yaptığım acemliği yapan bir çok kişi gördüm. Sorunumuz ortak onların bloğu da hastalanmış :) Tabi ben akıllı onu da sileyim bunu da sileyim derken sen tut picassa web albümündeki fotoğrafları da sil. Anaa dedim şakadanak bir ampul yandı kafamda :) Hemen baktım aynen de öyle yapmışım. Neyseki bloğum yeni de fazla fotoğrafım yok. Ama benim gibi acemi blogerlara bir ders olsun. Bu yazı  da burda dursun belki bir gariban blogerın işine yarar :)

Gidenlerin düzeltmesini henüz yapmış değilim. Fotoğraflar farklı farklı yerlerde bir kısmı telefonumda, bir kısmı taşınabilir iki ayrı hard diskte bir kısmı evdeki bilgisayarda... En kısa sürede bloğumu eski haline getireceğim. Şimdilik çevreye verdiğim görsel boşluktan dolayı özrü bir borç biliyorum. Telafi ederiz inşallah en kısa zaman içinde. 

SEVGİYLE VE SEVDİKLERİNİZLE KALIN... 

6 yorum:

  1. bak sen su terslige ya çok geçmis olsun, yazdigin da çok iyi olmus aklimizda bulunsun, sevgiler çok

    YanıtlaSil
  2. Çok sağolun aksilik işte. Ben ettim siz etmeyin Sultan hanımcım :)

    YanıtlaSil
  3. eneee *-* eyvahlar olsun ben sebep olmuşeeem :( boşluktan aşağıya çakılmış gibi oldum ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senle hastalanmasının bi sebebi yok başkanım kreatifim benim acemiliğimden çakılma çakılma bi yerlere :)
      Gelip geçiçi bir durum sonuçta

      Sil
  4. Can sıkıcı bir durum olmuş ama telafisi mümkün görünüyor arkadaşım, bir saatini ayırdınmı hallolur...
    Dışarıdan nasıl görünüyor bilmem demişsin ya, bi sürü 'girilmez' tabelan var blogda ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu fotoğrafları silmiştim o yüzden bazıları yeni fotoğraflar çekmek gerekecek ama halledilmeyecek birşey değil o konuda haklısın.

      Sil

Okuduysanız ve yorum bırakırsanız sevinirim :)