Çocuklu Hayat

Çocuklu Hayat

29 Eylül 2015 Salı

TATİL GÜZELLİKLERİ

Sabah kahvaltısıyla odadan çıkıp güneşi batışını izleyinceye kadar odaya hiç uğramadık. 
Denizle yılda bir kez buluşunca böyle görgüsüz oluyor insan demekki :)
Hastalıklardan arta kalan zamanda Onur bol bol kumla oynamanın tadını çıkardı. Sürekli bana pozlar verdi. Zaten suyla oynamayı banyo yapmayı sevdiği için haliyle denize ve havuza girmede de sorun yaşamadık çok şükür. 
Görkem fotoğraf karelerinde pek bulunmadı. Kendine Türk ailelerinin çocuklarından arkadaş edindi. Sürekli onlarla oynadı. Havuza atlayıp atlayıp çıktılar. Korsancılık oynadılar. 
O eğlenince bizim de keyfimiz yerindeydi. 

Onur'la havuz başında ilgilenmek eşim ve benim için daha yorucuydu. Aman kayacak aman havuza düşecek derken koşuşturmaktan eşim baya yoruldu. Bizim için en tehlikesiz ve sağlıklı olanı deniz oldu. Otel denize sıfır olunca havuzla deniz arası da yakın olunca gidip gelmek oldukça rahat oldu. 
Yorgun düşen Onur şezlongda uyuyunca fırsatı kaçırmayan ben hemen kitabıma sarılıyordum. Dalga sesleri eşliğinde kitap okumak ayrı bir keyif yanında bir de çay varsa değmesinler keyfime. 

Oyundan ve denizden kendini alamayan Görkem gündüzleri nerdeyse hiç yanıma uğramadı. Kumdan şekiller yaptı. Gelmemize son iki gün kala yüzmeyi öğrendi. Pratik yapma fırsatı olamayacağı için yüksek ihtimal seneye yine unutacak.
Büyümüş büyümüş bu yıl biraz daha büyümüş. 
Efenim burada da uykucu şirini kalkar kalkmaz baş ucunda onu bekleyen kekleri uyku mahmurluğuyla götürürken görüyoruz :)
Havuzdaki vaktinin çoğunu havuzun masaj bölümündeki yerinde geçirdi. 
Suyun içinde yüyüyerek kenarlarda araba sürmenin keyfine vardı. 
Azıcık suyu ordan oraya boşalttı. Sık sık da atlama çalışmaları yaptı havuzun içine.
Hastalığıyla güzelliğiyle bir yaz tatilini daha sonlandırdık. Denizle vedalaştık. 
Önümüzdeki yıl tekrar buluşmak üzere sözleştik. 

2 yorum:

  1. Çok güzel bir tatil geçirmişsiniz. Umarım bir dahaki senelerde daha da güzellerini geçirirsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için tatilde mühim olan dinlenmekti. Birazda olsa dinlendim çok şükür. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sevgiler...

      Sil

Okuduysanız ve yorum bırakırsanız sevinirim :)