Çocuklu Hayat

Çocuklu Hayat

6 Eylül 2015 Pazar

GİDELİM BURALARDAN...

tatil fotoğrafları ile ilgili görsel sonucu
Başlıktan da sanki komple gidiyormuşuz gibi bir durum anlaşılıyor :)) Ayy yok aman bi yere gittiğimiz yok. Hepi topu 1 hafta sürecek bir tatile çıkıyoruz. Herkescikler gitti, geldi, bronz tenleri bile açıldı neredeyse bi daha tatile gidesi oldular. Azcık abartmazsam olmaz kadınların genlerinde var mübala sanatı yapmak :) 

Biz daha yeni gideceğiz. Çok önceden planlanan bir tatil değildi. Eşimin ve benim iş yerindeki durumlar net olmayınca önümüzde bir tatil planı yoktu. Çok şükür ki 1 ay önce biraz önümüzü görür gibi olduk da bir yerler ayarlayabildik. Bu yıl hani plansızlıktan biraz geç kaldık lakin daha önceki yıllarda da biz de durum pek farklı değildi. Ben yazın o müthiş sıcaklarda nemden her yerim yapış yapışken tatilden hoşlanmıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Gündüzleri de o cehennem sıcaklarından bunalıyorum. Eşimle evlendiğimizden beri ya haziran ayında havalar daha cayır cayır yanmadan ya da ağustos sonu eylül başı gibi bir tatil yapıyoruz. Çocuklar olunca haziranı atladık eylüle çektik. Denizler malum daha geç ısındığı için çocuklar için deniz suyu soğuk oluyor.  

Bu yıl bana o kadar uzun geldi ki sanki iki yıldır tatile gitmiyormuşum gibi geldi. Hatırlayamadım hatta eşime sordum yahu biz geçen sene tatile gittik mi? Vallahi fotoğraflar olmasa hatırlayamayacaktım :) Eee  hatırlamamam da doğal değil mi? Koskoca bir yıl tüm gün çalış çabala. 1 haftalık bir deniz tatiliyle geçiştir koca yazı. Ne yapalım buna da şükür bunu bulamayanlarda var diyip bir züğürt tesellisi vereyim bari kendime ;)

Aman zaten daha valiz hazırlama işine başlamadım bile o zaten başka bir sorun. Çamaşırları yıka ütüle valize yerleştir. Hooop gelince aynı işi bi daha yap. Neyse bu can sıkıcı işleri bir kenara bırakalım. Tatilde bol bol dinlenmeyi ve kitap okumayı planlıyorum. Görkem çok heyecanlı kaydıraktan havuza atlama planları yapıyor kafasından. Onur izlediği çizgi filmlerden görmüş sanırım. Denizde nasıl yüzeceksin deyince yere yatıp kulaç atıyor bıdık :) Bekleyin bizi sahiller :)

Allah sağlıkla tatilimizi yapıp gelmek nasip etsin... Görüşmek üzere sevgiyle kalın...

6 yorum:

  1. İyi tatiller, bolca dinlenin, amman bebeler hasta olmadan dönün....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz arkadaşım maalesef 1 zaiyat verdik hastalığa

      Sil
  2. nası geçti tatil annatsana amaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatilden sonra iş yoğunluğu sonra bayram derken tatil yazısı ertelendi anlatıcimm deepcim en kısa zamanda :)

      Sil

Okuduysanız ve yorum bırakırsanız sevinirim :)